Informatie

10 trainingen door gediplomeerde trainers die onder andere actief zijn bij BVO clubs.

Trainingstijden: De onderbouw (O8 t/m O12) zal trainen van 16:30 tot 18:00. De bovenbouw (O12 t/m O15) zal trainen van 18:00 tot 19:30, voor de 10 trainingen betaal je 99,- euro (inclusief trainingstenue van voetbalschool Numaga, zonder tenue betaalt u 80,-)

Voetbalschool Numaga is opgestart door 2 jonge, gediplomeerde trainers: Levi Pistorius (trainer SV-Orion JO11-1 & Vitesse O9) en Freek-Jan Remie (trainer SV-Orion JO9-1).
"Onze grote passie is voetbal en we brengen deze passie graag over op kinderen en willen hen graag helpen om zich te ontwikkelen". "Vanuit de KNVB is er onlangs een project genaamd Gelijke Kansen Jeugdvoetbal opgestart, met als doel om alle kinderen gelijke kansen te bieden om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Wij vinden dit een heel goed initiatief en willen hier graag een bijdrage aan leveren, vandaar dat er binnen onze voetbalschool voor iedereen gelijke kansen is, maar kinderen toch op hun eigen niveau uitgedaagd kunnen worden".

Voetbalschool Numaga biedt elke voetbalfanaat de kans om wekelijks, onder gediplomeerde trainers, op het complex van SV-Orion extra training te krijgen.
Deze trainingen zijn onderscheidend doordat er aandacht is voor veel verschillende voetbal gerelateerde elementen en vaardigheden, zoals techniek, coördinatie, handelingssnelheid, loopscholing. Bovendien kun je je bij voetbalschool Numaga niet alleen ontwikkelen als voetballer, maar zul je ook een betere algehele beweger worden door in contact te komen met verschillende beweegvormen. De praktijk heeft geleerd dat kinderen die op jonge leeftijd alleen maar voetballen en niet of nauwelijks in contact komen met andere bewegingsvormen zij hierdoor te eenzijdig worden belast, wat een grotere kans heeft op blessures, overbelasting en zelfs stoppen met sporten. Voetbalschool Numaga streeft ernaar om voetballers op een gestructureerde wijze veelvuldig op te leiden, waarbij een breed palet aan basisvaardigheden, de 10 basic Movement skills: klimmen, balans, mikken, gooien, springen, zwaaien, rollen, hardlopen, overspelen en stoeien wordt aangeboden. Op deze manier ontwikkelt een voetballer zich dan van een goede beweger naar een atleet, om zo een leven lang met plezier actief te sporten.

Bij voetbalschool Numaga kunnen kinderen bij hun aanmelding hun persoonlijke doelstellingen vermelden en zullen de trainers hier individueel op gaan coachen.
Voetbalschool Numaga richt zich op kinderen uit de O8 t/m de O15, zowel Orion-leden als niet Orion-leden.

De training zullen gehouden worden op Sportpark Mariënbosch in Nijmegen. Voor navigatie naar het Sportpark gebruik: SV Orion, Nijmeegsebaan 143, Nijmegen).